dissabte, 8 de desembre del 2012

Entrevista a "Vent de Llevant", Levante TV


Si pequem de pessimisme -i jo el primer- a l'hora de parlar de la producció televisiva valenciana, sempre és d'agrair que aquells que en saben agafen les regnes del mitjà precisament quan menys afalagadores són les circumstàncies. És per això que el projecte audiovisual de Levante TV, sobretot tenint en compte la conjuntura actual, pren connotacions tan heroiques com esperançadores. Si al darrer post vos parlava d'Un país de llibre -que s'emet a l'esmentat canal i compta amb el suport del mateix grup-, ahir mateix vaig ser entrevistat al programa Vent de Llevant, un magazine que la cadena emet cada divendres i que permet fer una ullada a tot allò que es cou en matèria cultural al nostre país. Àgil i senzill, el format que condueix Verònica March em va permetre anit parlar d'Últimes existències, el qual serà presentat just al costat de les instal.lacions de la cadena -al Club Diario Levante- el proper dimecres 19 de desembre a les 20 hores. Abans, però, ja he tingut la sort i l'ocasió de parlar-ne distesament. Si voleu veure l'entrevista, vos deixe l'enllaç -a partir del minut 21:40- de l'emissió d'anit: Entrevista a Vent de Llevant.

2 comentaris:

  1. Quin gust de conversa llarga i tranquil·la! Està clar que els qui ho haurien de fer no ho fan, i cada dia ho faran menys. Però hem de felicitar iniciatives com la d'aquesta emissora, i pensar que cada vegada tenim més possibilitats de difondre informació per canals que no són els convencionals, ruïnosos i manipuladors. Imagina't el dia que tornem a començar i els escriptors, els artistes, la gent de bé, i la gent de la cultura tinguen el seu espai a les televisions que es van inventar per a donar cabuda a tot això. Mal potencial de personal! Temblad, mortales...!!!

    ResponElimina
  2. Tota la raó, Maria Josep. Si ho valorem bé, és una situació un poc anormal, per no dir una altra cosa, però també seria estrany veure els escriptors asseguts a les cadenes públiques; pensaríem que als directius se'ls ha encomanat algun virus estrany, no creus? Si més no, l'enginy i la perseverança amb què la gent que s'estima els llibres en fa difusió en mitjans alternatius és del tot prometedora i demostra, al capdavall, que encara hi ha molt per fer i dir

    ResponElimina